реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Коломойського -- на Чернігівщину!

Раптова любов українців до голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, великого олігарха Ігоря Коломойського спалахнула раптово і не може не дивувати. Ні, не тим, що українці полюбили єврея, та ще й голову Євразійського єврейського конгресу - адже насправді антисемітизму в Україні нема, його штучно роздували.

Любов має реальні виміри: Коломойський дав відсіч сепаратистам на Дніпропетровщині на відміну від іншого олігарха - донецького Рината Ахметова, якого українці ненавидять уже не тихо, а відверто. Коломойський створює батальйон "Дніпро" для захисту краю - і це на фоні беззубості в.о. Президента та розбалансування МВС і СБУ, з якими поки що не можуть справитися Аваков та Наливайченко.

Зрештою, Коломойський став платити - і вже перші виплати реально пройшли - по 10 тисяч доларів за кожного затриманого російського диверсанта. Такий хитрий єврейський хід в інтересах України не могли передбачити кремлівські стратеги. Щоправда, тепер у Криму є лякалки "за каждого москаля дают 10 тищ", але хай бояться і далі - вони пробоялися виступити проти російських окупантів, то хай поїдять досита з геббельсівсько- путінської пропагандистської кухні.

Зрештою, Коломойський виплатив півмільйона воїнам частини у Маріуполі, що відбили напад окупантів та їх посібників. Це все гарно виглядає на фоні київської бездіяльності.

Може, попросити Коломойського на Чернігівщину - щоб воєнком Нікулін почав працювати належно, щоб і натяку на сепаратизм не було, а мо ще й для того, щоб Путін почав говорити про наміри України повернути собі Стародубщину. Він і так Коломойського згадує часто, здається, частіше за Турчинова.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Коломойський, Дніпропетровськ, Сепаратизм, російська окупація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar