реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Колишнього Генконсула України питали мало не про колір трусів

Несподівана реакція колишнього Генконсула України у Санкт- Петербурзі, депутата Чернігівської обласної ради Миколи Рудька на обговорення програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства відверто потішила журналістів.

Микола Рудько, можливо, згадавши своє секретарювання у комуністичній партії, задав питання:" Скільки громадських організацій фінансуються з-за бугра?". Відповіді йому дати ніхто не міг. І тоді Микола Олександрович з обуренням повідав депутатам як його, дипломата, при оформленні шангенської візи випитували мало не про колір трусів.

М.Рудько виступив проти безвізового в'їзду іноземців в Україну:" Ми в Генконсульстві щодня втрачали через це від 1 до 3 тисяч доларів!"
Виступаючи проти Європи, М.Рудько цитував російського поета- дипломата Тютчева. А серед організацій, до яких треба придивитися на предмет фінансування з-за кордону, назвав "Аратту".



Теги:шангенська віза, Чернігівська обласна рада, Микола Рудько, безвізовий режим


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
У цій пропозиції Генконсула є лукавство, бо більше їздять українці до Росії, так само у ЄС. Вона йде в унісон з теперішньою політикою РФ "фільтрування" мігрантів. Тютчев відомий як палкий прихильник рос. імперії, яка гнобила українців і самих росіян. То що у виступі цього дипломата проукраїнського?
avatar
2
Комуніст він і в Африці комуніст. Хоча побув Рудько уже і вЛитвина, і в Яценюка, і постійно дружить з Рудьковським, якому допомогав "офрмляти" вищу освіту...
avatar