реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Коли Верховний Головнокомандувач справжній

Едвард Галлахер. Морський котик Сполучених штатів. Був звинувачений у воєнних злочинах.

Отже, хтось із підлеглих стуконув, що Галлахер зарізав полоненого терориста з ІДІЛ та одного разу вів вогонь по цивільних, хоч нікого і не застрелив.

Справа Галлахера стає публічною. Лівацька громадськість вимагає засудити його, починається цькування. Американського бійця порівнюють зі штурмовиками СС і розписують якою хорошої людиною мав бути терорист.

Перша заява Трампа - якщо Галлахера засудять, то він у той же момент підпише помилування і нагородить бійця.

Справа Галлахера розглядається далі. Ліваки біснуються. Факти злочинів не підтверджуються. Галлахеру загрожує не тюремний строк, а позбавлення нагород, звання та звільнення з ВМС без пенсії та соціальних пільг.

Друга заява Трампа - якщо Галлахера розжалують та звільнять, то він у той же момент нагородить його і пенсія та пільги будуть гарантовані.

На суді над Галлахером єдиним звинуваченням стає дрібний проступок - він усміхненим сфотографувався з трупом терориста. За рештою звинувачень його обмовили підлеглі, що вважали його занадто жорстким командиром. Ліваки біснуються, лунають заяви, що таке рішення всеодно якби Нюрнберзький трибунал виправдав нацизм. Зрештою, суд понижує Галлахера у званні на одну сходинку. Галлахер виходить із суду у парадній формі ВМС, зі збереженими нагородами та з дружиною, яка весь час його підтримувала.

Третя заява Трампа - Головнокомандувач вітає бійця та повертає йому попереднє військове звання.

Усі, крім ліваків, щасливі.

Це називається справжній Верховний Головнокомандувач, який цінує та підтримує своїх бійців.

Олексій БЕШУЛЯ



Теги:олексій Бешуля, морські котики, ліваки, терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar