реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Коли треба - Америка домовляється з ким попало...

Реально ззадовбав парад філософської меншовартості на фоні подій в Ізраїлі. Я розумію що іноді треба писати те, під що можна отримати фінансування "американського народу", але ж не такою ціною?

Для особливо цнотливих щодо корупції та демократії хочу нагадати з ким саме домовлялися в американському уряді щоб з мінімальними жертвами висадитися на Сицилії під час Другої світової війни. Лакі Лучано, бос босів італійської мафії. З ним же - про специфічну контррозвідку в американських портах, коли мафія вирізала і німецьких шпигунів, і своїх конкурентів.

Ще нагадаю про такого собі Мейера Ланскі. Теж в якомусь сенсі бос босів мафії. І фактично головний спонсор створення держави Ізраїль. І друг Лакі Лучано. Так, в певний момент він вийшов за межі пристойного і його змусили зробити знаменитий круїз літаками. Але теж - партнер американського уряду в питаннях національного рівня. Та ізраїльського.

Ці двоє були не просто корупціонери. Це - найбагатші мафіозо і вбивці. Засновники Murder Inc, корпорації вбивств. А також - Лас-Вегаса, наприклад.

А ще, ви серйозно вважаєте Афганістан менш корумпованим ніж Україна? І оті мільярди допомоги там / їх не вкрали 2/3? І в США про це не знають?

Америка, коли має притомний уряд і дійсно ціннісний погляд на світ, легко жертвує другорядним заради головного. Тому і стали тим ким є. Бо можуть.

І ми маємо такими стати. А для цього, спочатку, треба припинити це збочене змагання з пошуку неіснуючих проблем щоб прозвітувати про успішне їх подолання.
Бо задовбало вже!

Юрій ГОНЧАРЕНКО



Теги:Друга світова, Україна - США, Мафія, Юрій Гончаренко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar