реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Коли сповідаються священики

5 квітня 2011 року, в день пам’яті преподобного Никона, ігумена Києво-Печерського, у соборі святої великомучениці Катерини, єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон звершив Божественну літургію Ранішосвячених Дарів, у співслужінні священнослужителів Чернігівської єпархії, які прибули до кафедрального міста на чергові збори духовенства єпархії.
Цього ж дня пастирі прийняли таїнство Покаяння. З благословення владики Іларіона, сповідь духовенства прийняв настоятель парафії святих мучеників Михаїла, князя Чернігівського і боярина його Федора протоієрей Олег Сіренко.

За Божественною літургією, за віддане служіння на ниві Христовій та до свята Пасхи, архіпастир благословив ряд кліриків єпархії церковними нагородами: ієромонахів Петра (Репетуху) та Пантелеімона (Дзюбу) – правом носіння наперсного хреста; священиків Романа Моджука, Сергія Овчарука і Павла Українця – камилавками та священика Володимира Баклана – набедреником.

Після завершення Літургії єпископ Іларіон разом з духовенством звершили літію за упокоєння душі приснопам’ятного преосвященнійшого єпископа Никона, який свого часу багато потрудився у благовісті Христовому на Сіверській землі.

Прес-служба Чернігівської єпархії




Теги:Чернігівська єпархія, сповідь, єпископ Іларіон, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar