реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Книжка йому не поможе

Після звільнення з посади Генеральний прокурор Юрій Луценко планує організувати благодійний фонд на підтримку української книги.

Як передає УНІАН, про це він заявив в кулуарах Верховної Ради, вийшовши з засідання профільного комітету, який підтримав його звільнення з посади генерального прокурора.

“Найближчим часом я займусь здоров’ям, спортом. І, можливо, організую благодійний фонд на підтримку української книги. Політика поки мене не кличе”, – сказав Луценко.

Не вийде. Як не вийшло з Соцпартією, де він був заступником Мороза. Як не вийшло з акцією "Україна без Кучми", коли він здав соратників. Як не вийшло із "Народною самообороною", якщо не рахувати агента ФСБ Юрія Бута, якого він завів у Верховну Раду. Як не вийшло на посаді міністра внутрішніх справ, коли йому заважала Гепрокуратура. Як не вийшло і на посаді Генпрокурора...

Колонія, звісно, навернула його д книжки - він став читати книжки, що вже є чудом саме по собі для українського політика - вихідця з комуністичного заповідника. Але правильні книжки треба читати вчасно... Бо інакше то все у свинячий голос...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:соцпартія, благодійний фонд, Юрій Луценко, Генпрокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar