реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Клієнти "Демарку" пробували перекрити проспект

Вчора біля 30 осіб, вкладників банку "Демарк", перекрили на кілька хвилин проспект Перемоги, біля якого знаходиться відділення банку. Вони вимагали наповнення банкоматів, щоб можна було отримувати не по 300 гривень, а більше.

Після сутичок з розлюченими водіями громадського транспорту та умовлянь міліції протестувальники звільнили проїзд.

Банк "Демарк" був заснований як чернігівський і туди були заведені всі бюджетники міста. Проте у 2010 році банк проданий донецьким, а тоді перейшов луганським - основним власником його є житель Краснодона Луганської області. Міська влада, якби вона була у місті, мала би розібратися - хто здійснив цю аферу і вчасно вжити заходів для уникнення ризиків міста.

На жаль, і міська і обласна влада байдуже спостерігають за великими чергами біля банкоматів і не вживають ефективних дій.

Марко ХАРКО



Теги:Краснодон, готівка, Чернігівська міська рада, Демарк


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
А все тому, що міська влада, а особливо впливові чиновники управління національного банку в Чернігывськый області отримали відповідні винагороди за допомогу у знищенні єдиного чернігівського банку !!!!
avatar
2
Логічно було б організувати комітет обдурених владою і "Демарком" вкладників для цілеспрямованої боротьби з шахраями.
avatar
3
Якщо обласне управління Нацбанку на боці вкладників та клієнтів, воно мало б негайно надати слідчим органам матеріали на винуватих у тому, що сталося з "Демарком".
avatar
4
Треба хоча б до моральної(публічної -назвати поіменно)  відповідальності притягнути тих хто користуючись посадами загнав у цей банк біля  70 тисяч бюджетних клієнтів, а потім продав акції банку, які їм належали, заробив на цьому мільйони.
avatar