реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Кличко витримав магнетичний погляд сирійця Чарра

Спроба Мануеля Чарра спровокувати бійку з Віталієм Кличком на процедурі зважування свідчить про прагнення отримати психологічну перевагу. Володимир Кличко вважає таку поведінку не зовсім адекватною.

Український боксер Володимир Кличко відзначає, що претендент на звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Мануель Чарр дуже мотивований на перемогу, але володар цього чемпіонського титулу Віталій Кличко готовий до будь-яких несподіванок.

Про це Володимир Кличко сказав на церемонії офіційного зважування боксерів у Москві.

Він зазначив, що всі суперники братів Кличків дуже мотивовані, бо мають шанс стати чемпіонами світу.

«Через цю мотивацію спортсмен виступає набагато краще. Саме тому від Чарра ми очікуємо несподіванок і сюрпризів», — сказав він.

Він зазначив, що Чарр — справжній важковаговик і не програв жодного двобою.

При цьому Володимир прокоментував зухвалі дії Чарра під час зважування.

«Судячи з поведінки, цей спортсмен поводить себе не дуже адекватно і намагається всіляко отримати перевагу з психологічної точки зору. Тим не менше, я радий тому, що поєдинок не почався на зважуванні, хоча до цього був один крок», — сказав Володимир Кличко.

При цьому він відмовився прогнозувати, скільки раундів триватиме бій.

«Нам найголовніше — не пропустити жодної секунди. Це важка вага і все може вирішитися дуже швидко», — сказав він, при цьому порадив глядачам не виходити за пивом і не втрачати жодної секунди поєдинку


Відголос



Теги:Кличко - Чарр, Психологія, бій у Москві


Читайте також



Коментарі (0)
avatar