реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кличко піде у наступ

Після безуспішних тригодинних переговорів з гр. Януковичем, лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив, що кожного українця вже можуть кинути до в’язниці.

"Треба буде йти під кулі – я піду під кулі... Я буду відстоювати інтереси людей", – сказав він на Майдані у ці хвилини.

За його словами, сьогодні силовики збираються зачищати Майдан. "Ми маємо зробити все, щоби зачистки не було, а завтра, якщо президент не піде назустріч, ми сконцентруємося ще більше, ми підемо у наступ", – заявив він.

Тим часом на вулиці Грушевського кожні 15 хвилин хтось отримує поранення від снайперів охранки. Біля лікарні, де надають першу медичну допомогу, чергували машини охранки (міліції в нас нема - є лише охранка режиму), що забирали поранених.

Львівський фотограф Мар'ян Гаврилів, якого викрали невідомі, розповів, що їх вивезли в поле, роздягли догола, били, проганяли крізь стрій і вставляли ножі в анальний прохід. За його словами, тільки в його автозаку був 21 чоловік, а таких автозаків було 6.



Теги:режим януковича, репресії, вулиця Грушевського, охранка


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Господи спаси Украiну та народ вiд ката Янковича та його дияволiв у людськiй подобi !!!
avatar
2
Урки под единоначалием пахана. Примитивный и узколобый думает посеять страх...,дождется, свои же перышки в анал повставляют.
avatar
3
Господи спаси Украину от тупоголовых оппозиционеров рвущихся к власти по трупам и народном противостоянии.Спаси Украину от бешеных вуйков и их поддерживающих одурманенных забитых элементов от народа.Спаси нас всех от фашистской чумы и интервенции США и ЕС.Да будет так.
avatar