реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кличко: не перекладайте вину на "стрілочників"!

Перебуваючи у Запоріжжі, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що потрібно кинути усі зусилля, щоб невідкладно надати медичну та психологічну допомогу людям.

“Я шокований трагічною звісткою, яка прийшла сьогодні з Дніпропетровська. Влада — як місцева, так і центральна — мають зараз кинути всі зусилля, щоб невідкладно надати медичну та психологічну допомогу людям, що постраждали під час терактів”, — сказав Віталій Кличко.
"Від вибухів постраждали діти. Їм зараз має бути надана вся необхідна увага. Ми зараз теж думаємо, чим можемо допомогти постраждалим", — сказав Кличко.

Також лідер партії "УДАР" вимагає від силових структур ретельного розслідування злочину.

"Потрібно якнайшвидше знайти тих, хто причетний до організації цього резонансного злочину. Мають бути названі і покарані справжні організатори, а не названі "стрілочники", як це, на жаль, іноді в нас буває", — каже Віталій Кличко.

Політик вважає, що сьогодні силові структури мають сконцентрувати усі сили, щоб дати належну оцінку подіям, а головне — об’єктивно розібратися, хто насправді стоїть за цими вибухами.

“Ми висловлюємо співчуття постраждалим та їхнім родинам, і бажаємо усім якнайшвидшого одужання, психологічної реабілітації", — заявив Віталій Кличко.

Як відомо, 27 квітня у Дніпропетровську протягом півтори години прогриміло чотири вибухи, п'яту вибухівку вдалося знешкодити. В результаті постраждали 29 осіб, з них госпіталізовано –
26.
Джерело: Телеканал новин "24"



Теги:вмбухи в Дніпропетровську, Кличко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar