реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кличко готовий йти на Президента

Віталій Кличко готовий взяти участь у виборах Президента України. "Якщо буде підтримка суспільства і політичний запит, то я цього не виключаю", - заявив український спортсмен і політик в ефірі програми "Познер".
Говорячи про більш близькі перспективи, зокрема про парламентські вибори 2012 року, Віталій Кличко високо оцінив шанси партії УДАР, головою якої він є. "У нас найкраща динаміка розвитку, і якщо вона збережеться до виборів у листопаді 2012 року, то у нас є всі шанси стати як мінімум третьою, а як максимум - другою політичною силою в Україні".

Відповідаючи на питання про пільги для ветеранів Української повстанської армії, Віталій Кличко відзначив: "Це дурість - піднімати питання, які ведуть до посилення напруги в суспільстві. Треба об'єднуватися навколо майбутнього, а не копатися в минулому. Тільки лише історія дасть об'єктивну оцінку цим діям, а якщо копатися в минулому, то нічого доброго не вийде".

За словами Віталія Кличка він є прихильником вступу України в Євросоюз. При цьому політик закликав не оцінювати курс України на зближення з ЄС як протистояння з Росією.
Інтерв'юз



Теги:вибори Президента, удар, УПА, Кличко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar