реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кіров на березі Десни

Ти можеш поїхати з Кіровограда, але Сергій Миронович тебе знайде кругом.) Якщо сурйозно, то що він тут робить? Та, мабуть, те ж, що і в центрі Кропивницького, в якому він ніколи не був.

Цього відморозка пристрелив один фронтовик за те, що він гуляв з його жінкою і на честь цього горе-б-ядуна назвали не одне місто - Кіровобад, Кіровокан, Кіровоград. Сталін використав цей випадок для того, щоб почистити свої ряди і павуки в більшовицькій банці тоді здорово пошматували одне одного.

Як бачимо, це місце більшовицької сили так і залишили в екс-Дурнях. Згідно архівних даних про це село: "В 2 партийных организациях насчитывается 56 коммунистов, в 2 комсомольских —158 членов ВЛКСМ. Первая партийная организация основана в 1934, комсомольская — в 1922 году". Мова про село Миколаївку Менського району, яке колись називалося просто - Дурні.

Нестор НАЗАРОВ



Теги:Менський район, Нестор Назаров, декомунізація, Кіров


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
У ЦИВІЛІЗОВАНИХ країнах пам'ятники та пам'ятні дошки не знімають,це-історія яка має різні відтінки але лишається такою якою була,щодо дій так званих "патріотів" в Україні.......
avatar
2
І яким боком товариш Костріков відноситься до села Миколаївка чи до колишнього Кіровограда?
avatar