реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Київ знову не спав. Чому спить Москва?

Одна людина загинула, кілька поранено, мешканців двох поверхів евакуйовано - і це за поппередніми даними підсумок чергової російської атаки на Київ. Знов - нічної. У повітряному просторі Києва під час чергової ворожої атаки безпілотників сили протиповітряної оборони збили понад 20 цілей.

Учора ж У військовому командуванні України заявили, що ППО знищила загалом 36 крилатих ракет Х-101/Х-555, 30 безпілотників "Шахед" та всі 11 ракет "Іскандер".

Українські офіційні особи повідомили, що військові перехопили всі 11 ракет "Іскандер", 40 крилатих ракет та БПЛА "Шахед", які були націлені на Київ та Київську область. Проліт "Іскандерів" над Черніговом бачили й чули містяни.

Українські джерела повідомили, що наші захисники також перехоплювали ракети та безпілотники поблизу Львова, Миколаєва та Одеси, а війська РФ завдавали ударів по портовій інфраструктурі у місті Одеса та об'єкті військової інфраструктури у Хмельницькій області.

За словами військового експерта Владислава Селезньова, росіяни полюють на комплекси Patriot і розраховували застати українські системи ППО зненацька. Сама наявність двох батарей дуже непокоїть путінських генералів, а той факт, що Україна здатна збити аналоговнєтний "Кинжал", змушує їх нервувати і шукати можливість помститися.
Експерти впевнені, що так інтенсивно Росія б'є зараз, намагаючись стримати очікуваний наступ ЗСУ.Справа в тому, що українська армія готує поле бою, знищуючи склади, зосередження особового складу, бронетехніку та командні пункти супротивника. Російське командування знає про те, що контрнаступ на завершальному етапі і намагається зірвати його, діючи таким же чином.

Міський голова Києва Віталій Кличко не витримав і звернувся до Головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного: "Чому спить Москва, якщо Київ не може спати?!"

фото: t.me/VA_Kyiv



Теги:Київ, ЗСУ, російсько - українська війна, Кличко, ракетна атака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar