реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Кіборги підтримали Тимошенко" - це обман

Насправді серед йуліної масовки в терміналах Донецького аеропорту були всього двоє. Микола Тихонов та Василь Кузьмін. Ці дві людини дійсно були в новому терміналі Донецького аеропорту. Ще один - Микола Міньо, був в вишці.
Усе.

Решта 40 осіб на сцені цілком може бути героїчні люди і реально відвоювали, але це не кіборги.
Тобто представивши масовку в формі, як "кіборгів за Тимошенко" Соня Кокошкина нахабно обдурила суспільство. Втім, це наша "українська" "журналістика" - не дивно.

Друге. Цілком може бути, що організатори представили натовп на сцені кіборгами, типу кіборг - це кожен, хто був в радіусі 3 кілометрів Донецького аеропорту. Ок. Таке найменування має право на життя. Але тоді і син Луценка - кіборг.

А якщо серйозно, то сьогоднішнє дійство "Батьківщини" це цинічний обман суспільства. У нас Бенін політик вже рейдернув поняття "Укроп". Більше ніхто не хоче себе так називати. Шеврон "Укроп" помер. Ми це з'їли. Тепер плюнули ще і в поняття "Кіборг".

Навіщо це зробили організатори - зрозуміло. Головний конкурент постійно купається в суспільстві реальних воїнів, в тому числі кіборгів. На його тлі міс "Жоден танк не повинен покинути казарму" просто повний нуль. Ось і вся історія. Треба було теж показати, що "її теж військові підтримують! Самі кіборги! ".

І сама вона - кіборг!

Ну і наостанок. "Політичним кіборгом" Тимошенко в своєму любовному сонеті, зачитаному зі сцени, назвав якийсь Олег Кравець - "боєць розвідроти 28-ї бригади". Він віджартовується, що "автомата в очі НЕ бачив, сидів у бліндажі в штабі" "(ББС Україна). Ось такий кіборг. Втім, не дивно. Тільки такий "кіборг" міг назвати хвойду кіборгом.

Данило КОШКО



Теги:хуцпа, Батьківщина, кіборги, вибори - 2019, Юлія Тимошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar