реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

"Хуго і Фугу" від редактора "Деснянської правди"

З такою незвичною назвою вийшла книга редактора газети "Деснянська правда" Леоніда Ісаченка. Вийшла вона, щоправда, у Чернівцях, де працював донедавна автор. Але придбати її вже можна у чернігівському культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо". Там же заплановане представлення книги.

"Книга "Хуго і Фугу" засвідчує: в чернігівській літературі з"явився справжній, оригінальний письменник, -- переконаний голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василь Чепурний. -- На фоні наших колгоспно-плакальних письменників проза Леоніда Ісаченка вигідно відрізняється жилавістю добротної журналістики, яка бере коріння із життя, а не з вигадок".

Довідка "Сіверщини". Леонід Ісаченко -- зі Стольного, що на Менщині, де й зараз живе його мама. Працював після закінчення факультету журналістики Київського університету на Буковині та в газеті "Урядовий кур"єр". Рішенням сесії Чернігівської обласної ради призначений редактором комунальної газети "Деснянська правда" після того, як було відколото газету "Деснянська правда вільна".




Теги:Інтермеццо, Чепурний, Деснянська правда, Просвіта, Хуго і Фугу, Стольне, Леонід Ісаченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar