реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: жорстокі бої за Вуглегірськ

За попередньою інформацією, на Сході загинуло 6 бійців чернігівського 13 батальйону, троє в полоні та 16 поранених.

Вадим Мисник, начальник регіонального центру МО повідомив, що наразі на місці дислокації 13 батальйону ведуться жорстокі бої, тому перевірити будь-яку інформацію неможливо.

Бойовики вранці 29 січня обстріляли Вуглегірськ Донецької області "Починаючи з 6 години ранку в районі Дебальцево, з артилерії та мінометів терористи обстріляли Попасну, Юнокомунарівськ, Дебальцеве, Нікішино, Гірське, Ольховатку, двічі вели вогонь по Санжарівці, 5 разів по Вуглегірську", - йдеться у повідомленні.

"Після обстрілу Вуглегірська, вже о 8:55, за підтримки танків і піхоти бойовики атакували наші позиції в районі цього населеного пункту.Зараз там точиться бій", - заявляє прес-центр АТО.

Також населені пункти Дебальцеве та Гірське зазнали вогню терористів з БМ-21 "Град".

У той же час депутат Семен Семенченко, який перебуває в районі Дебальцево, повідомляє, що "всередині Вуглегірська терористи, ними оточені декілька українських опорних пунктів, по яких працюють танки. Ініціативи від командування немає".
"Протягом дня почистили Дебальцеве, самі встановили зв'язок з хлопцями батальйону "Світязь", що перебувають на одному з оточених пунктів", - сказав він.
За даними Дмитра Тимчука, росіяни панічно обговорюють ймовірний наступ українських військ з метою відрізання Горлівки.



Теги:батальйон Світязь, Вуглегірськ, Дебальцево, російсько- українська війна, 13 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar