реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: схоже, на Донбасі починається наступ українських військ?

Українським військовим вдалось вибити ворога з позицій під містом Дебальцеве, де бойовики відступили на понад 5 км. Про це повідомляє сайт Інформатор

Наразі бої продовжуються і переходять у фазу позиційних. Чимало бійців ЗСУ зазнали поранень.

Як повідомляють військові у соціальних мережах, щонайменше 7 бійців вибули зі строю.

Це підтверджують і самі зрадники України. Українські військові взяли дві стратегічно важливі висоти під Вуглегірськом та ліквідували 6 терористів. У "ДНР" – легка паніка, передає "Четверта влада" з посиланням на акаунти терористів у соцмережах.

Бойовики визнали, що втратили 6 бойовиків під Дебальцевим. Зокрема, таку інформацію підтвердив екс-ватажок терористів "Стрєлок". "З втрат поки відомо про 6 "200" у 7-й бригаді. Вже проскочила інфо, що загинули внаслідок автоаварії. Брешуть, звісно", – пише бойовик. Також відомо, що українські бійці відбили у терористів з підрозділу 3-го батальйону 7-ї бригади дві стратегічні висоти.

"Найбільш запеклі бої вночі йшли під Дебальцевим – укри взяли дві висоти, займані підрозділами 3-го батальйону 7-ї бригади, оточили Санжарівку, вийшли на відстань 2-2,5 кілометрів від Вуглегірська. Вночі туди в екстренному порядку направили резерви "корпусу" і 100-ї бригади", – повідомив "Стрєлок". Інформацію про здачу стратегічних висот терористами підтвердив й інший лідер терористів Безлер. "Взяли в оточення Санжарівку, потім взяли висоти "216" і "220" під пунктом Логвинове "Грящевські ставки" – це приблизно 2,5-3 км до Вуглегірська", – зазначив він.

Доброволець Василь Сліпак загинув зранку у бою в районі Дебальцевого Донецької області.
Про це в коментарі depo.ua розповів командир Першої окремої штурмової роти ДУК Олександр Карась із позивним "Друг Подолянин".
"Відбивали атаку сепарів, за участю арти, військової техніки. Василь загинув від кулі снайпера, із автоматом в руках", – розповів він.
В той же час проти наступу, за переговори з російськими окупантами виступає Надія Савченко, яку вже відкрито називають проектом кума Путіна Медведчука.



Теги:Вуглегірськ, Дебальцево, російсько- українська війна, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar