реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: відомі втрати росіян під Старогнатівкою

Сайт «Інформатор» з посиланням на закриті джерела повідомив, що в Донецьку з лікарні імені Калініна двома «КамАЗами" террористи вивезли 78 трупів, в тому числі 23 з військовими білетами ЗС РФ. «Інформатор» вважає, що це пов'язано з боями біля Старогнатівки, під час яки угрупування "ДНР" втратило вбитими начебто біля 140 бойовиків.

Скоріше всього, мова йде про важко поранених бойовиків, що їх доставляли в лікарню ще живими протягом 7-денної артилерійської війни вздовж всієї лінії розмежування.

Радник голови СБУ Юрій Тандіт чітко назвав прізвища кількох вбитих росіян: Кертель Сєргєй Яковлєвіч — Алтайський край, Барнаульський район, м. Власиха; Систєров Павєл Валєрійович — Липецька область., Лівобережний район; Трофімов Алєксєй Алєксандрович — Ставропольський край, м. Георгієвськ; Добринін Дмитрій Валєрійович — Пермська область., Малая Сосновка; Жданцев Євгеній Сєргєєвіч — Ростовська область, м. Шахти…

Тандіт говорить: «У списку ще багато імен… За моєю інформацією, на жаль, їх близьким про це ще не повідомили. Вони поховані тут і жодних документів додому не передавали їх командири. Мабуть, вони вважаються таким, що пропали безвісти, а ми знаємо, де вони поховані».



Теги:втрати окупантів, Старогнатівка, Донецьк, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar