реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: у Дебальцево продовжують гинути окупанти

Російські військові, які захопили Дебальцеве, навіть після відходу українських силовиків з плацдарму, продовжують нести втрати. Так, у місті були знищені вісім і поранення отримали 20 окупантів з 18-ї гвардійської окремої мотострілкової бригади, основне місце базування яких Ханкала в Чечні. Про це в своєму блозі пише Олег Ярчук, повідомляють Патріоти України.

“Р-н н.п. Дебальцеве. У межах міста із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї атакована колона 18-й гв. Омсбр.”200″- 8,”300″- 20. Знищено 3 од. бронетехніки. Район блокований, проводяться оперативні заходи”, – йдеться в донесенні російських військових вищестоящому командуванню. “Р-н н.п. Широкино. Танкове підрозділ 4-й гв. Кантемирівської дивізії при виконанні поставленого завдання “200”- 2, “300”- 6. Пошкоджено 2 од. бронетехніки”, – свідчить друге донесення.

За даними Ярчука, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом ранок 23 лютого 2015 склали: вбитими 7402, пораненими – 55805 і зниклими безвісти – 3338 осіб.

Нагадаємо, що у зв’язку з малою чисельністю підрозділів окремої дивізії особливого призначення ВВ МВС РФ, командування хоче використовувати як загороджувальні загони частини 2-ї гв. мотострілецької Таманської дивізії.



Теги:Таманська дивізія, Дебальцево, Партизани, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar