реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Краматорськ знову український!

Наші військові зайняли місто Краматорськ на Донеччині - над міською радою знову піднято український прапор.

Російські терористи втекли в Донецьк - чому вони змогли це зробити безперешкодно? Це питання до нового начальника Генерального штабу Муженка. Адже йшли вони великими двома колонами і були відкриті для ударів авіацією. Також уже набридло слухати брехню про "кільце навколо Слов'янська", якщо через нього пройшли Гіркін зі своїми бойовиками. Востаннє цю брехню повторив секретар Ради національної безпеки і оборони Парубій.

В той же час авіація знешкодила два танки терористів, з яких обстрілювали Луганський аеропорт. Нагадаємо, там досі заблоковані наші бійці зі Львова.

Також знищено артилерію, з якої російські терористи обстрілювали наших прикордонників в Ізварино.

Віктор Балога правий: на звільнених територіях треба ввести режим надзвичайного стану - уважно перевірити всіх, хто міг тримати в руках зброю, вилучити її. Менше парадів на телеекранах, тим паче тих генералів, які тільки й уміють це робити...

СБУ знає про плани Росії щодо наступного етапу роздраю в Україні "Золотая осень" і хоче з цього приводу допитати радника Путіна Глазьєва та нардепа Царьова, оголошеного у розшук.

У Слов'янську люди зносять зброю терористів. Може, до них щось дійшло після того, як побачили справжнє обличчя "русскаво міра"? До речі, у місті знайдено не тільки нашивки російських козацьких частин, але й російську зброю.

У звільнених містах відновлюється життєзабезпечення: військові та служба з надзвичайних ситуацій підвозить воду, хліб, інші продукти. І чомусь місцеві уже не кричать "Рассея! Путін!". І чого то їм перехотілося?

А терористи тепер або будуть перетворювати на фортеці Ліганськ і Донецьк, або здадуться. Адже в Росію їм шляї відрізаний - уже двічі російські прикордонники відкривали вогоноь з усіх видів зброї по своїх же терористах, коли ті поверталися в Росію. Останній раз знищено їх біля 300. Путін боїться своїх бойовиків, навчених убивати...



Теги:АТО, Краматорськ, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar