реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: так хочеться закінчення "перемир'я"

Перемир'я, оголошене Президентом Порошенком, наочно показало брехню російських керівників, некерованість т.зв. лідерів ДНР і ЛНР своїми бойовиками. У відповідь на припинення вогню українськими силовиками російські терористи відкривали вогонь 54 рази.

Минулої ночі після трьох атак вони захопили частину Нацгвардії у Донецьку - вояки відстрілювалися до останнього боєприпасу, потім евакуювалися. Командир потрапив у полон.

Російські терористи напали на блок-пост з двома танками біля Слов'янська- з словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, один танк підбитий влучним пострілом українця. Внаслідок атаки терористів на український блок- пост під Краматорськом є загиблі і поранені з нашої сторони. Це перемир'я?! І саме його хоче продовжити Росія

Бойовиків на сході України фінансує колишній президент Віктор Янукович і доказів в України достатньо. Про це в інтерв’ю австрійській газеті заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін, – повідомляє ТСН.

За словами Клімкіна, усунутий від влади президент причетний і до заворушень у Донецькій і Луганській областях, і до фінансування терористів.

Міністр розповів, що в Ростові-на-Дону, звідки час-від-часу подає голос Янукович, працюють вербувальні центри і терористам надають важке озброєння. Там можна просто зателефонувати на певний номер та записатися у бойовики.

Росіяни напали на українські війська і Донецькій та Луганській областях - в обох випадках напади на колони відбиті, знищені в одному випадку 5, в другому 3 терористи. Втрат серед наших нема.

Російських бойовиків, які хотіли прорватися додому, в Росію, на нейтральній полосі розстріляли російські прикордонники. "Газель" з бойовиками повністю розкурочена пострілами - кількість убитих невідома. Росія діє, як завжди - заградотряди давно відома для цієї країни...

А в Краматорську, окупованому російськими "апалценцамі", жителі поширюють листівки з побажанням швидше їм забиратися у загробний світ.



Теги:Краматорськ, Донецьк, російсько- українська війна, перемир'я


Читайте також



Коментарі (0)
avatar