реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Почалося перенесення бойових дій на територію агресора!

Українські партизани мінують території Росії заради запобігання проникнення на територію України військ агресора. Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп Ігор Мосійчук, повідомляють Патріоти України.Патріоти

“Біля україно-російського кордону на території Куйбишевського району Ростовської області українськими партизанами проводиться мінування заради запобігання проникнення на територію України військ агресора. Встановлюються міни, фугаси, розтяжки”, – повідомив він.

Крім того, згідно з повідомленням, 2 січня близько 15:00 мешканцями хутора Нова Надія була виявлена розтяжка. “На дереві у вигляді розтяжки була встановлена в бойовій готовності ручна граната РГД-5, яку довелося знешкоджувати російським саперам. Місцеві селяни і російські найманці боятися рухатися в бік нашого кордону, побоюючись розтяжок і фугасів”, – заявив він.

Сталося те, чого й слід було чекати - війна переноситься на територію ворога. А з якого дива вибухи мають лунати тільки на українській землі, якщо нападник - Росія? Легко передбачити, що фугаси, міни та гранати вибухатимуть подалі від кордону, ближче до Ростова, звідки їдуть в Україну нові і нові колони "заблукалих вояків".



Теги:донбас, Ростов, АТО, російська окупація, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ну и зачем об этом орать на весь мир, молчком нужно делать работу.
avatar
2
не только молча но и давно пора было это делать. А то такое ощущение что наш спецназ только как пехоту и используют
avatar