реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: окупанти воюють з "ополченцями"

Хоча ми всі із втіхою слухаємо повідомлення про тишину на Донбасі, насправді всередині окупованої зони лунають постріли.

Як повідомляє блогер Олег Ярчук, повідомлення якого підтверджуються офіційними даними, наскільки вони можуть бути офіційними в цих умовах, 8 жовтня у Донецьку російські війська вступили у боєзіткнення з місцевими. Про втрати не повідомляється. А в районі Новобобровиці підрозділ російсько 136-ї гвардійської ОМСБр Південного військового округу втсупив у бій з невтсановленою групою бойовиків, що намагалися прорватися на територію Росії. Дивно, чому їх додому не пускають? Бояться чи що виплеканого самими ж "русского міра"?

А 7 жовтня пройшла серія вибухів під час завантажувальних робіт 7015-ю БХіРВТ з Нижегородської області Росії. Один окупант загинув, 12 поранено.

6 жовтня в районі Єфремовки похідна колона артилеристів 200-ї артилерійської бригади із Забайкальського краю була атакована зі стрілецької зброї та гранатометів невідомими месниками. Двоє окупантів загинули, 9 поранено.

Бої біля складу були також у Горлівці. Є вбиті і поранені.

Тож насправді війна на Донбасі ще триває. Але українські військові цього разу уже не гинуть. А розбірки окупантів з місцевими зрадниками нас цікавлять лише як спостерігачів.



Теги:Горлівка, Забайкальський край, Донецьк, російсько- українська війна, Нижегородська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar