реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько-української війни: кордон не прорвали

Минулої ночі українська авіація знищувала вогнем російських окупантів. Про це повідомив координатор групи Інформаційний Спротив Дмитро Тимчук.

За його даними, внаслідок завдання ударів з повітря знищено 2 бази бойовиків в Луганській області.

"Також у взаємодії з прикордонниками запобігли спробі прориву через держкордон на територію України з Росії колони бойовиків у складі 10 вантажних автомобілів і одного БТР", - пише Тимчук.

Колона російських окупантів з одного БТР, 4 КАМАЗів та кількох мікроавтобусів з установками "Утес" та гранатометами штурмувала прикордонний пункт пропуску. Російські прикордонники безперешкодно пропустили групу терористів, що ще праз підтверджує: саме Росія направляє, оснащує і координує своїх бойовиків.

З українського боку підійшло на допомогу прориву біля сотні терористів. Внаслідок злагоджених дій атаку відбито. З українського боку поранено 5 прикордонників, з російського - вбито біля 15 терористів, число поранених невідоме. Відбито БТР, знищено 3 КАМАЗи разом з терористами.

Інші бойовики в паніці відступили на територію Російської Федерації.

В той же час Путін нахабно брехав президенту Франції, що Росія не має жодного відношення до подій на сході України. А його міністр закордонних справ Лавров просить забезпечити вивезення з Донецької та Луганської обалстей біля 400 трупів. Якщо це місцеві ополченці, як їх називає російська пропаганда, то чому їх не забирають родичі?! Отже, вони - з Росії.

Українські сили контролюють більшу частину Донецької та Луганської областей - кільце АТО стискається. Звільнено місто Красний Лиман, йдуть бої за Амвросїівку.

Концерт Івана Охлобистіна в Києві відмінено через відмову українців слухати російського агресора, який вітає окупацію України. Виступ Охлобистіна мав відбутися 31 жовтня у Жовтневому палаці. Російський актор не приховував свого вкрай негативного ставлення до учасників Майдану і того факту, що він “за “Беркут”, мріяв про те, щоби Росія ввела війська до Одеси і “молився за перемогу російської зброї”.



Теги:путінська пропаганда, Красний Лиман, Амвросіївка, російсько- українська війна, ОХЛОБИСТІН


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
подтверждения где? написать про сотни и тысячи убитый ополченцев каждый дурак сможет)
avatar
2
http://comments.ua/politics/472032-luganshchine-nochyu-aviatsiya-sil-ato.html
avatar
4
буквы одни буквы....
avatar