реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: командир "Азову" про звільнення Широкиного

Редакція "Сіверщини" отримала коментар командира полку "Азов" Андрія Білецького щодо повного звільнення Широкиного від російських окупантів.

"Ворог відійшов з Широкиного. Широкине –Україна!!! Це сталося не тому, що хтось підписав Мінськ-2,3,4, а тому, що з початку Азовського зимового наступу, ворог втратив вбитими, пораненими і полоненими в Широкиному більше ніж 800 бойовиків, про що свідчать дані радіоперехоплень. І це заслуга наших хлопців з "Азову", "Донбасу", 37 бату ЗСУ та багатьох інших – заслуга, яку ще оцінять.

Ми всі заплатили ціну в більше ніж 60 вбитих та 200 поранених. Але розмови про взяття Маріуполя вщухли. Хоча ще зимою, ми кожного дня читали заяви наших західних союзників, про те що «якщо Маріуполь захоплять, ми введемо санкції». Для України це «якщо» звучало, як «коли». Ми ж воювали і відбивалися від можновладців, які настирливо хотіли здати Широкине. Час показав, що самопожертва та рішучість обороняти власну землю, працює значно краще, ніж попередження про санкції і здача власних позицій.

Ми солдати і готові забезпечити політичні рішення держави, навіть якщо вважатимемо їх неправильними.

Ми готові в будь-який момент рухатися далі і відвойовувати власну землю, як тільки отримаємо наказ".

Тим часом в районі Новоазовська український снайпер знищив начальника штабу морських котиків (зведений загін морської спеціальної розвідки Тихоокеанського і Північного флотів РФ). Прес- офіцер сектору М Ярослав Чепурний підтвердив цю інформацію.



Теги:новоазовськ, АНдрій Білецький, Широкине, полк азов, морські котики, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar