реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Український порядок від Андрія Білецького

Партії він вважає вчорашнім днем. А створення руху – сьогоднішнім. Тож Андрій Білецький, народний депутат і командир полку «Азов», анонсує створення потужного Азовського руху, який тиснутиме на владу.

Під час зустрічі в Чернігові лідер руху, що за назвою полку отримав назву азовський, говорив про порядок, як ключове поняття у його баченні майбутнього України. Він, той порядок, має, зокрема, проявитися і у відмові від конституційних змін щодо особливого статусу Донбасу та виборів там.

Андрій Білецький: «Захід, який мріє зняти з Росії санкції, зацікавлений у проведенні виборів та особливому статусі окупованої території, штовхає українську владу на такі рішення. А Порошенко має домовленість із Путіним про це. Тільки народний тиск, тільки несприйняття такої зради може зупинити владу. Адже, якщо ми це приймемо, то Україна втратить міжнародну суб’єктність, буде як риба на гачку – наче і в воді, але вже не с самостійна»

На Покрову Андрій Білецький анонсує створення Азовського руху, але деталі акцій повідомляти не став.

Як і відповідати на дивні питання чернігівської волонтерки Оксани Рубан: «Андрєй, аткуда бабло у полка «Азов»?" І це питання волонтерки? Чи це заздрість щодо "бабла"? Андрій Білецький відповів зважено, що полк «Азов», як підрозділ Національної гвардії, фінансується за остаточним принципом – скажімо, необхідної за штатом техніки є аж …12 відсотків.

…У залі зустрічі, яка проходила у військово- історичному відділі Чернігівського історичного музею імені В.Тарновського, в основному була молодь – схоже, політично активні громадяни середнього і старшого віку вже не вірять нікому… А сам Білецький запізнився на зустріч аж на 40 хвилин. Непорядок, командире!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:АНдрій Білецький, полк азов, Азовський рух, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar