реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: гори трупів окупантів і збитий наш літак

Про збитий російськими терористами український літак з десантниками в Луганську уже проінформували всі провідні медіа. Загинуло 49 чоловіків - їх смерть на совісті російського президента Путіна, але й на совісті наших владців, які не помічають російських танків, захоплення Сніжного, які не можуть забезпечити прикриття для тих таки літаків.

Чому досі не заарештовано Єфремова - спонсора луганського тероризму, який наказав обезточити луганський аеропорт? Це питання до Турчинова - Голови Верховної ради і Махніцького - генерального прокурора. Та й до Президента,яком уже пора діяти ефективно.

Проте варто сказати, що перед трагедією ще три літаки сідали в аеропорту Луганська. А на місці, звідки стріляли російські терористи, виявлено три "Игли" російського виробництва та порожні бляшанки з-під консервів, також вироблених у Росії.

Є й гарні новини. Дві колони російських бойовиків, що намагалися прорватися в Харківську область, були знищені українською авіацією. Окупанти були на грузовиках та джипах. Кількість знищених - не відома.

В районі села Дяково готові до відправки на батьківщину 80 трупів російських найманців. Ще 250 трупів та 300 поранених готові до перекидання в Росію біля Савур-могили. російська армія намагається вивезти трупи своїх вояків, щоб менше було ідентифікації російської війни в Україні.

А випущений Путіним у Криму джин переділу кордонів уже озвався в Азербайджані: лідер Демократичної партії, екс- кандидат у президенти Сардар Джалалогли заявив, що Росія повинна повернути Азербайджану Дагестан. Схоже, це є і позицією азербайджанськоїх влади, адже і країна не залежить від Росії, і має зуб на неї через підтримку Москвою Вірменії, яка воює за Нагірний Карабах. Зрештою, в Азербайджані, де все контролюється кланом Алієвих, самодіяльно такі серйозні заяви ніхто не робить...

По штабу терористів у Горлівці був нанесений авіаудар українських сил - є вбиті і поранені. Штабом керує російський терорист Бєзлєр, що має кличку Бєс.



Теги:АТО, Горлівка, Азербайджан, Луганськ, російсько- українська війна, Дагестан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar