реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої під Авдіївкою тривають

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, під час невдалих спроб вибити українські війська від промислової зони під Авдіївкою бойовики зазнали серйозних втрат.

“ 9 квітня в Донецьку обласну клінічну лікарню імені Калініна і Центральну клінічну міську лікарню імені Вишневського доставлено 14 знищених і 19 поранених російських військовослужбовців «, — розповіли розвідники.

У Донецьку сталася перестрілка між російськими бойовиками - центр міста був перекритий. Терористи підіймали по тривозі всіх поплічників, які входять до «6-го окремого полку військової поліції» «ДНР», щоб знищити п’яних бойовиків.

На внутрішньому фронті теж неспокійно. Все більше виявляється фактів корупції в системі фіскальної служби - ДФС не відреагували на заяву президента Чернігівської регіональної торгово - промислової палати Костянтина Іванова про покривання начальником Чернігівської митниці контрабанди 800 кг бурштину, перехопленого білоруськими митниками і про покривання корупціонера головою ДФС Романом Насіровим. Аж ось керівниця Одеської митниці Юлія Марушевська також заявляє про корупційні схеми у ДФС.

"Свавілля та саботаж, який влаштовує Управління внутрішньої безпеки‪ ‎ДФС‬ (ВБ), виходить за будь-які рамки. За півроку мого керівництва на Одеській митниці ВБ не затримало жодного корупціонера, не розкрила жодної вагомої справи та не вигнало жодного корумпованого працівника митниці", - написала Юлія Марушевська на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Попри таку “нульову” статистику на Одеській митниці, ВБ систематично зупиняє всі спроби звільнити реальних порушників. Так, сьогодні ВБ не погодило звільнення начальника управління інфраструктури Одеської митниці, незважаючи на виявлені численні порушення.



Теги:ДФС, Авдіївка, Корупція, російсько - українська війна, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar