реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

"Хресні ходи" УПЦ МП - на гроші Партії регіонів

В центральному офісі Партії регіонів знайдені розписки та інші документи, що свідчать про тісний зв'язок УПЦ Московського патріархату та владної партії. Вони спільно організовували масові заходи, як, скажімо, хресні ходи "за Русь святую".

Виявляється, та "святость" непогано фінансувалася і давала видимість масовості.

В офісі також знайдено розписки ряду журналістів та громадських діячів, які писали (в основному в газетах типу "Комсомольская правда в Украине") про антифашизм та злісно викривали бандерівців.

Варто відзначити, що поплічники Януковича не шкодували грошей на різноманітні фестивалі, військово-патріотичні ігри та історичні реконструкції, фотовиставки; місцеві телерадіокомпанії знімали фільми і телепередачі, присвячені військовій тематиці, організовували круглі столи та конференції.

З іншого боку «регіонали» поступово випускали «демона фашизму» в маси, створюючи міфічного ворога та приклеюючи клеймо «фашистів» на політичних конкурентів.

Таким чином на сьогодні зрозуміло, що страх та ненависть Південного Сходу перед кровожерливими «бандерівцями», «свободівцями» та «Правим сектором» та іншими міфічними квазіутвореннями народжувалися в стінах офісу тоді ще провладної Партії регіонів.






Теги:УПЦ МП, антифашисти, антиукраїнська діяльність, бандерівці, пр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar