реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...Хоч святих винось!

Отож, ситуація наступна: конгресвуменка США, котра народилася на Чернігівщині і 20 років прожила в Україні, трампістка Вікторія Спартц, не голосувала за пакет допомоги Україні.

Випадково глянув у одне місце в фб, де наче збираються проукраїнські фб-люди (я думав що нормальні).
А там - хоч святих із хати винось. Прокльони на адресу тих, у кого претензії до Спартц. Правильно вона не голосувала! Бо ж вона така молодець, вона ще 2 роки тому розкусила одразу, що тут у нас кроти, і вимагала, аби їх прибрали (да-да-да), а їх не прибрали, тому який сенс у цій допомозі, її розкрадуть по кишенях Зеленського і Єрмака.

Снаряди. Ракети. Бронемашини. Патрони. По кишенях розкрадуть. Ви поняли глибину афери? Мені не подобається ні Зеленський, ні Єрмак, ні їх кишені, але... Ви поняли?

Взагалі, два висновки з цього.
По перше, чи ті люди, котрі так думають - живуть в Україні, чи вже в Польщі? Бо з Польщі кут зору на допомогу Україні може і мінятися, я розумію. Географічно вже кут змінюється, звідти по іншому бачиться...
Чи може в них усіх ніхто знайомий не воює, ні за кого не страшно? І в усіх броня оформлена довічна, і тому срать вони хотіли на військових, і чим там вони будуть Часів Яр тримати - їм це не цікаво? От би знати таку соціологію по цій групі громадян!

По друге - щось у нас біда в головах, походу. Українці це якась найпростакуватіша нація в світі, мабуть. Нас обманути і сотворити нам фальшивого кумира, буквально з гімна і палок - простіше, ніж в дитини цукерку забрати.
Так ми, оце от, суверенну Україну - не збудуємо.

Андрій БОДНАРЧУК



Теги:Вікторія Спартц, Україна - США, Андрій Боднарчук, Єрмак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar