реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Хоч і міні, але максі!

У спортивному комплексі «Зірка» відбулися ігри першості Ніжинського району з міні-футболу серед чоловічих команд, організатором яких виступила Ніжинська районна партійна організація «УДАР Віталія Кличка».
Певно, саме ім’я всесвітньовідомого спортсмена мобілізувало молодь до активних дій, та так, що до них і старші потягнулися, бо й самим ураз страшенно захотілося згадати футбольну молодість.

І організовувати особливих зусиль не треба було, все виникло фантастично швидко: бажання до бажання, ентузіазм до ентузіазму, приз до призу… Звідки та й поінформованість узялася, а буквально вмить у спортивному залі «Зірки» струнко вишикувалися футболісти тринадцяти повноцінних команд. Приїхали навіть такі, про які не те що давно забули, а й узагалі не сподівалися, що в таких маленьких селах ще є кому фору давати.

Футзал – діло серйозне, хоч і називають його принизливо-зменшувальним… Не футболом, а міні…
Ну, й нехай!

Бо те міні –тільки на папері. А насправді – такий захват у залі, від якого вітер на дворі ниць падає.
156 учасників – це вам не жарти.

Уже перші ігри показали, що команди зібралися майже рівні і четвірці фаворитів минулого року не варто очікувати на легку перемогу. Тому майже всі поєдинки пройшли в напруженій боротьбі, були доволі динамічні й цікаві, від чого, як і належить, найбільше виграли численні вболівальники.

Окремо хочеться зазначити, що спонсор змагань Віталій Кубрак із першої й до останньої хвилини змагань однаково пристрасно й неупереджено вболівав за всіх районних спортсменів. Завдяки Ніжинській районній організації партії «УДАР Віталія Кличка», яку він очолює і яка повністю профінансувала цей важливий спортивний захід, змагання першості Ніжинського району з міні-футболу пройшли на дуже високому організаційному рівні. Ніжинській районній організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» (керівник Володимир Євтух) нічого не залишається, як щиро подякувати Віталію Кубраку та партії «УДАР» за неоціненний вклад у розвиток спорту в районі, а головне – за те, що вони показали на ділі, якими масовими й зацікавленими можуть бути в нас спортивні змагання, якщо в них щедро (і вчасно!) вкласти належні фінанси й душу.

Кожна команда отримала спортивні манишки з логотипом партії «УДАР Віталія Кличка», футбольні м’ячі і талони на харчування у місцевому буфеті.

Команда-переможниця з Лосинівки нагороджена почесним Кубком змагань, а футболісти всіх трьох команд-призерів – медалями.
Оце вам: хоч і міні, але максі! Бо максимум почуттів і відповідальності, організованості й доброзичливості, задоволення і вражень.

Буде що розповідати і друзям, і знайомим – на довго.



Теги:Футбол, Ніжин, Футзал, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar