реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Футбольні баталії Ніжина дійшли до логічного завершення

4 лютого відбувся заключний етап футбольних баталій Ніжина й району з міні-фубтолу, в якому зійшлися в поєдинках по чотири кращі команди міста та району. Всього турнір зібрав майже сотню учасників і став логічним завершенням попередніх двох турів змагань. Треба віддати належне Віталію Кубраку – голові Ніжинської районної організації партії «УДАР Віталія Кличка» та Анатолію Ліннику – голові Ніжинської міської партійної організації, які, не зважаючи на чималі фінансові витрати, зуміли довести змагання до логічного завершення і відзначити переможців.

На футбольному полі спортзалу в дев’ятій школі, горіли не тільки гравці, а й вболівальники, тренери та судді.

Футбольні баталії показали високу індивідуальну майстерність, як міських, так і сільських хлопців, організованість команд, націленість на перемогу та взаємодопомогу. А ще вони дали чудовий приклад того, що в командних змаганнях важливу роль відіграють не тільки окремі футболісти, а й тренерська думка, тактика й зіграність. Саме завдяки цьому міські команди й вибороли перемогу на свою користь.

Голова районної партійної організації «УДАР Віталія Кличка» Віталій Кубрак вручив усім трьом командам-переможцям почесні кубки й медалі.

Радує те, що залишились ще небайдужі люди, які фінансово й організаційно підтримують молодих спортсменів, показують чудовий приклад переваги здорового способу життя і додають молоді упевненості в своїх силах.



Теги:Ніжин, удар, Футзал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar