реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Хлопця- інваліда шукали всім селом

12 липня з сільської ради с. Прибинь до Корюківського районного відділу МНС України в Чернігівській області надійщло повідомлення про зникнення Рябця Василя Анатолійовича, 1994 року народження, жителя с. Прибинь, який 10.07.2010 року пішов з дому в ліс по гриби і ввечері не повернувся. Хлопець проживав з батьками, має інвалідність. Батьки спочатку не забили на сполох, бо вже не вперше хлопець йшов з дому на тривалий час, але завжди повертався. Цього ж разу він не повернувся і 11 липня.

По даному факту було організовано та створено пошукову групу у складі місцевого населення, особового складу органів МНС та МВС. Було оповіщено прикордонну службу, працівників лісового господарства та сільських голів поблизу розташованих сіл про зникнення хлопця, надано його прикмети. Пошуки триваливесь день але результатів не було.

Близько 22 год. 12.07.2010 року в чергову частину Корюківського РВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення з Щорського РВ УМВС України в області про те, що в них в райвідділі знаходиться хлопець, якого жителі с. Тихоновичі, Щорського району побачили в селі та доставили до райвідділу. Хлопчина розповів, що зайшов у ліс набагато глибше, ніж завжди і заблукав. Того ж дня його було доправлено додому. Зараз він перебуває в колі сімї , його життю ніщо не загрожує…

Андрій НАВРОДСЬКИЙ




Теги:міліція, інвалід, Корюківський район, А.Навродський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar