реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Хлопці в спідницях або Що нав'язують українцям Арфуш і Гайтана

Для Валіда Арфуша головний фаворит на нинішньому пісенному конкурсі "Євробачення 2012" - це Гайтана. Про це заступник гендиректора НТКУ розповів у коментарі Gazeta.ua.

Гайтана вже провела дві репетиції на сцені "Євробачення" в Баку.

"Мені звичайно сподобався номер. Але ще більше було приємно, що не тільки мені це сподобалося, а сподобалося і букмекерам, які поставили нас в першу десятку і підняли вище наші шанси. Номер зроблений спеціально для того, щоб він сподобався людям, які будуть голосувати і будуть змушувати інших голосувати. І за це великий респект. А живий виступ дасть нам ще вищі бали", - зазначив спеціаліст.

Арфуш наголосив, що з номером Гайтани все добре і жодних рекомендацій її команда не потребує.

"Мені здається хлопці добре все придумали. Гайтана досить жорстка людина, яка не вийде в ефір, поки не відчує, що це їй підходить", - зазначив він.

За словами заступника гендиректора НТКУ, хлопці в спідницях, які задіяні в номері співачки, його не збентежили: "Сьогодні для голосуючої молоді це те, що треба".

Добре, що в Києві нормальна молодь потовкла агресивних мужоложців та інших содомітів, себто геїв, лесбіянок та іншу нечисть. Але такі діячі України, як Валід Арфуш, Гайтана, Шустер, Бенкендорф та інші наволоки нав'язують нам чужі християнскому свтіогляду цінності. Чужі, до речі, і мусульманській та іудейській релігіям, вихідцями з яких є згадані особи.



Теги:геї, Євробачення, Гайтана, Валід Арфуш


Читайте також



Коментарі (0)
avatar