реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Хати палять блискавки

Дощі та грози "гуляють" Чернігівщиною. Внаслідок несприятливих погодних умов, які сталися 13 липня у Варвинському районі, знеструмлено 2 лінії електропостачання 10 кВ (з них 1 ЛЕП частково), без електропостачання залишилися 2 населених пункти.

Ремонтно-відновлювальні роботи планується провести 13 липня бригадами ВАТ ЕК „Чернігівобленерго”.

У с. Димерка Козелецького району о 23 год. 34 хв. 12 липня через розряд блискавки сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на всій площі будівлі.

У смт Варва о 1 год. 15 хв. 13 липня також через розряд блискавки в господарстві по вул. Аеродромній, 18 сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 10 кв. м.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області до 20 години 13 липня очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза Вітер східний 5-10 м/с, при грозі місцями пориви до 15-20 м/с. Температура по області вночі 16-21º тепла, вдень 27-32º тепла.

В. А. Дейнека, в.о. начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобільської катастрофи




Теги:прогноз погоди, блискавки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar