реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хамство Онуфрія

Митрополит російської церкви в Україні Онуфрій (Березовський) відіслав назад листа Вселенського патріарха Варфоломія I, в якому той запрошував прибути на об'єднавчий собор. Нічого дивного - в Україні зрадник Березовський не один: ще був кількамісячний командувач Чорноморським флотом Березовський, що також зрадив Україну і перейшов на сторону Росії.

Та й лист Онуфрію вишуканою візантійською мовою чітко говорить - ти незаконно носиш титул митрополита Київського і опісля собору будеш його позбавлений.

Проте відсилати листа назад Вселенському патріарху - це хамство, за яке Онуфрій отримає свої тридцять срібняків. Звісно, від Москви.

Але я, як православний українець, незмірно вдячний Онуфрію та синоду їх нечестивого зібрання, що вони всі дружно відмовилися брати участь у роботі об'єднавчого собору українського православія - бо це ж тільки подумати скільки б нам тоді треба було вичищати цього московського гнійника, що імітує церкву!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:митрополит Онуфрій, УПЦ МП, об'єднавчий собор, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
"Митрополит російської церкви в Україні..." - автор цього марення просто безмозкий нахабний троль! А Онуфрій, бережи його, Боже, так і має чинити! А то дали томос, через 300 років передумали, сто років тому, ну 120, за ці речі Константинополь стерли б з лиця землі.
avatar
2
Молодец Онуфрий, стойко противостоит лжепатриотам и раскольникам, хранит чистоту православия, храни его Бог.
avatar
3
Не можу зрозуміти "логіку" автора. Чим кращий за мітрополіта Онуфрія "патріарх" Філарет - в минулому агент КДБ, який багаторазово порушував тайну сповіді; який, будучи ченцем, порушив обітницю безшлюбності, багато років жив фактичним подружнім життям із жінкою і має від неї дітей? Тільки тим, що він "патріот" України? А на мою думку, він патріот тільки і виключно самого себе, коханого.
avatar