реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хакери чи голос Кремля?

Ми розповіли на сайті про апеляцію Брянської міської влади (Російська Федерація) до суду з протестом проти економічних санкцій проти Туреччини, введених президентом РФ Владіміром Путіним.

При цьому ми дали скріншоти сайтів Брянської міської адміністрації та Брянської ради народних депутатів.

Як зазначається в повідомленні місцеворго органу російської влади, введені російським урядом обмеження приводять до збідніння малого бізнесу та зниження рівня надходжень до бюджету і, відповідно, викликають у місті протестні настрої.

Проте потім на сайті газети "Брянский рабочий" появилась інформація, де з посиланням на керівника прес- служби Брянської міської ради Костянтина Георгієвського стверджується, що сайт був зламаний і хакери розмістили на ньому згадану інформацію.

В повідомленні газети також зазначається, що ця подія свідчить про "крайню стурбованість Анкари російськими економічними санкціями". Ага, наче в Анкарі хтось знає про існування російського міста Брянськ...

Швидше всього, що жодним хакерам нема діла до брянських офіційних сайтів, а реакція прес- секретаря брянської влади свідчить про окрик Кремля, обуреного самостійністю брянських владців.

Іван КОЛИВАН



Теги:економічні санкції, Брянськ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
РФ все більше подібна на Півн Корею.
avatar