реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

"Кавказький щоденник" Олександра Волощука вийшов щойно

"Дайте Кавказу мир і не шукайте земного раю на Єфраті" -- ці слова Олександра Бестужева - Марлінського повторює у своїй новій книзі "Кавказький щоденник" відомий мандрівник з Чернігова Олександр Волощук.

"Вперше потрапивши на Кавказ у 2005 році, я відразу і на все життя полюбив цю землю і гори, а люди, які там живуть, відразу і назавжди стали моїми друзями", -- пише Олександр Волощук.

У новій його книзі -- українці Кубані, адиги, осетини, інгуші, грузини, чеченці. Мандрівник не боїться жодних "гарячих точок", бо знає принцип гір: якщо приходиш без зброї -- боятися нема чого.

За час своєї мандрівницької кар'єри Олександр Волощук відвідав 22 країни, більше 600 міст, подолав автостопом біля 165 тисяч кілометрів. Він є автором книг "Автостопом на край світу", "Північна Одісея", "Назустріч сонцю". У видавництві ще одна його книга -- "44 дні".

Багато мандрівок Олександра Волощука пройшли з посвідченням спеціального кореспондента газет "Сіверщина" та "Біла хата", перша його книга також видана РВЦ "Сіверщина". Нова книга вийшла коштом автора.



Теги:Сіверщина, автостоп, Олександр Волощук, Кавказ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar