реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Картон в Україні відсутній?

У січні–вересні 2009р. зовнішньоторговельний оборот товарами Чернігівщини з країнами СНД складав майже 45% загального обороту області. При цьому експорт товарів становив 132 млн.дол.США, імпорт – майже 64 млн.дол.США. Сальдо зовнішньої торгівлі з цими країнами склалося позитивне в сумі 68 млн.дол.США.
Основними партнерами в зовнішній торгівлі товарами були Російська Федерація, Білорусь, Молдова, Узбекистан та Казахстан.
При цьому як в експорті, так і в імпорті товарів, значна частка (відповідно, 78% та 88%) обсягів припадали на Російську Федерацію та Білорусь.
Основу поставок до Росії визначали вироби з паперу та картону, текстильні матеріали, полімерні матеріали, пластмаси, електричні машини і устаткування. Білорусь отримувала переважно тютюнові вироби, зернові культури, текстильні матеріали, алкогольні і безалкогольні напої.
Російський імпорт формували, в основному, тютюнові вироби, папір та картон, добрива, апарати і механічні пристрої. До речі, надходження паперу та картону з Російської Федерації становили більше третини імпорту цього товару в область. Асортимент товарів із Білорусі визначався головним чином із поставок добрив, частка яких складала більше 70% від усіх завезених в область.

Головне управління статистики у Чернігівській області




Теги:картон, Білоруст, СНД, статистика, Узбекистан, Росія, молдова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar