реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Капризи приватників чи необхідність?

На сесії Чернігівської міської ради, що проходила минулого тижня, розгорілася дискусія між керівником фінансового управління міської ради Віктором Бистровим та депутатом Костянтином Івановим. Мова йшла про охорону приміщення Реєстраційної палати, яка займає колишній дитсадок по вулиці Коцюбинського.
Влада пропонувала виділити додатково з бюджету 22 тисячі гривень для облаштування сигналізації. А К.Іванов виступав проти оплати "капризів приватних фірм":" Міська рада має договір з фірмою, у якому є її зобов'язання охороняти приміщення цілодобово. Якщо не хочуть -- пропозицію на тендер!"

Віктор Бистров переконував, що в Реєстраційну палату займають чергу з 6 години ранку, адже багато підприємців закриваються. Є проблема з охороною у вихідні. І встановлення сигналізації допоможе зміцнити охорону. Міський голова Олександр Соколов вважає, що можливо згодом взагалі відмовляться від послуг приватної фірми, якщо буде сигналізація. І тоді за 10 тисяч гривень можна буде забезпичити охорону.

Сьогодні ж місто зі свого бюджету виділяє охоронній фірмі 130 тисяч гривень. Проголосували за пропозицію влади під бурчання відомої директорки другої школи Тамари Касаткіної проти директора Торгово-промислової палати Костянтина Іванова.




Теги:О.Соколов, охорона, К.Іванов, Реєстраційна палата, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar