реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кандидат у депутати звинуватив Дубіля у поширенні "чорнухи"

Перший заступник голови обласної ради, кандидат у народні депутати по 209 округу Олександр Кодола на своїй сторіці у мережі Фейсбук повідомив про поширення проти нього берхилвої інформації. Кандидат у депутати прямо звинувачує в поширенні "чорнухи" голову обласної "Батьківщини" Валерія Дубіля:

"Дзвонять з районних газет мого виборчого 209 округу. Вчора з прес-служби Дубіля надійшов "матеріал", точніше чорнуха, направлена на дискредитацію мене, як кандидата в народні депутати. Так, як газети відмовляються його ставити, сьогодні чиниться тиск на редакторів цих видань. Дякую за витримку чесним журналістам.

Також другий день уже в партійній газеті цього ж персонажа роздається листівка, направлена знову ж таки проти мене. Сьогодні увечері всі вулиці по селам і багатоповерхові будинки в містах округу завалені тією ж чорнухою. Кажуть у нього істерика

Такі методи роботи "віруючої" людини мені були відомі давно. Тому особливо і не здивувався.

Не звертаю уваги. Я, як розпочав свою роботу на окрузі, так і продовжую це робити, на позитиві і найголовніше працювати для людей.
Вірю, що правда все одно переможе".

Олександр Кодола наголошує на "віруючому "статусі Валерія Дубіля, оскільки той демонстративно всюди підтримує і фінансує Московський патріархат.

Петро БРОВКО.



Теги:московський патріархат, вибори 2014, Олександр Кодола, Валерій Дубіль, округ 209


Читайте також



Коментарі (0)
avatar