реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Депутат від Тимошенко взяв участь в акції московського патріархату

Народний депутат від ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль взяв участь у хресній ході УПЦ МП, яка пройшла 27 липня в Києві.

Відповідну фотографію опублікував на своїй сторінці у Facebook Євген Піддубний.

У центрі фото зображений один із лідерів партії «За життя», позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв, праворуч позаду нього священик, а за ним, одягнений у синю футболку, стоїть давній соратник Юлії Тимошенко і депутат ВРУ трьох скликань Валерій Дубіль. Депутата сфотографували у момент, коли він хрестився.

Участь нардепа від «Батьківщини» у ході УПЦ МП здивувала Піддубного.

«Мураєв, Литвин, Бойко… Вони то своєю участю у хрeсній ході Московського патріархату нікого нe здивували. Алe що поруч з ними робив давній соратник Юлії Тимошeнко і чинний дeпутат від «Батьківщини» Валeрій Дубіль?» – написав він у коментарі до фотографії з Дубілем, запитавши у шанувальників Тимошенко, що вони про це думають.

Народний депутат Валерій Дубіль уже давно відомий своїм прихильним ставленням до УПЦ МП. Раніше він публікував у соцмережі фото з настоятелем Києво-Печерської Лаври, митрополитом Павлом. При чому це було після того, як очільник Лаври заявив, що «Крим ніколи не був українським».

Як відомо, окрім соратника Тимошенко, у хресній ході Московського патріархату взяли участь представники «Опозиційного блоку» Юрій Бойко, Олександр Вілкул, Вадим Новинський, Михайло Добкін та Юрій Павленко.Інформатор



Теги:Валерій Дубіль, Юлія Тимошенко, московський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar