реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кадри КГБ активовано!

Кум Путіна, глава адміністрації президента Кучми Віктор Медведчук фінансував російських терористів - про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій.

Народний депутат Олег Царьов брав участь у нарадах в Росії про відібрання в України Криму - це також із офіційного повідомлення.

Комуністична фракція у Верховній Раді неприховано виступає за московські інтереси.

Терорист Болотов був водієм у Єфремова - народного депутата від Партії регіонів, його "смотрящим" над нелегальними вугільними копанками в Луганській області.

Ринат Ахметов виявився ніяким не господарем Донбасу, а банальним "напьорсточником", хоча й з краденими мільярадми та з виконанням волі Кремля.

Встановлено, що партія МММ фінансувала терористів. Її очолював Пушилін, що втік до Москви. В Чернігові ця партія також зареєстрована.
Народний депутат з українським прізвищем Левченко верзе таку московську дурню, що на здорову голову не налазить. Подібними є всі оті єлєни бондарєнкі, володимири олійники, нестори шуфричі і несть їм числа, а ім'я їм - легіон. Легіон бісів, які мучать Україну.

Багато кадрів КГБ - ФСБ активізувалися. Але другий ешелон їх готує відхід для дальшої дестабілізації в Україні: так в рештках Партії регіонів поставили головувати Юру Мірошниченка, який у Новгороді- Сіверському слід залишив. Микола Рудьковський, що зірвав підписання угоди з Туркменістаном (за своєю волею, ага!) та літав у Париж за державний кошт із "міскою", тепер проштовхує банківські закони. Щось затих "генерал тушок" народний депутат Ігор Рибаков - заліг на дно?

І чомусь не названо СБУ жодного генерала, який був би відповідальним за смерті українських солдат, за здачу Криму, за розгул російських терористів на Донбасі... Хоча всі говорять про засилля агентів Росії у вищому і середньому керівництві силових структур України.

Марко ХАРКО



Теги:фсб, Медведчук, ЦАРЬОВ, агенти КГБ, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Я чогось не розумію... на сайті Управління юстиції сказано, що головою партії МММ в Чернігівській області є Олександр Ясенчук. Так Ясенчук патріот чи терорист???
avatar