реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Каблучка-корона: срібло чи золото?

Каблучка-корона - актуальна прикраса, яка підкреслить жіночність рук за рахунок зигзагоподібного краю та гравіювання. Вставки дорогоцінного каміння, благородний блиск металу, незвичайний дизайн - це все робить прикрасу актуальною, стильною та елегантною. Каблучки у вигляді корони https://zolotoyvek.ua/ru/kolca/l/tip_izdeliya:korona/ рекомендуємо вибрати у перевіреному ювелірному магазині, незалежно від того, якому благородному металу віддаєте перевагу.

Також потрібно розуміти, як носити каблучки у вигляді корони. Вони в будь-якому дизайні виглядають масивно і добре виглядають на худих або пухких пальцях. Але щоб прикраса не загубилася, акуратно підбирайте «сусідів» на пальці. Рекомендуємо носити каблучку-корону на одній руці поодинці, а доповнити аксесуари можна сережками, браслетом, підвіскою або каблучками на іншій руці. Тепер залишилося з'ясувати, в якому металі підібрати каблучку у вигляді корони.

Золоті або срібні каблучки у вигляді корони?

  1. Зовнішній вигляд. Незважаючи на те, що срібло коштує в рази дешевше за золото, за зовнішніми характеристиками воно анітрохи йому не поступається. Вибрати каблучку-корону можна як у білому, червоному, так і жовтому золоті, але максимально ніжно та красиво виглядають моделі у рожевому металі. Прикраси зі срібла мають місце, особливо якщо збираєтеся носити кільце-корону не щодня.
  2. Вартість. Ми вже з'ясували, що срібні каблучки у вигляді корони коштуватимуть дешевше за золоті. Це з рідкістю ауруму та її хорошими експлуатаційними властивостями. Срібло швидко темніє і потребує більш ретельного догляду.
  3. Довговічність. Як показує практика, кільця у вигляді корони з жовтого чи червоного золота довговічніші, ніж із білого чи срібла. Вони стійкіші до подряпин, не втрачають першокласний вигляд, тому часто передаються у спадок. Якщо підберете кільце у вигляді корони зі срібла 925 проби та золота 585, то виріб тривалий період носіння не втратить першокласний вигляд.

Підбираємо метал прикраси за Знаком Зодіаку

Срібло вважається металом Місяця, і воно підходить представникам водної стихії - Рибам, Водоліям і Ракам. А ось людям, які народилися під знаками вогняної та повітряної стихії, підійде каблучка-корона з червоного чи рожевого золота.

Якщо дозволяє бюджет, можна купити кілька варіантів каблучок у вигляді корони: зі срібла та із золота. Тоді зможете поєднувати прикраси із різними ювелірними комплектами. А купити коштовність у білому чи червоному металі зможете у ювелірному будинку Золотий Вік. Тут представлені якісні прикраси, які перед продажем перевіряються у пробірній палаті та центрі Гемології України.




Теги:срібло, ювелір, золото, споживач, каблучка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar