реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ющенко -- за розпуск Верховної ради

«Голосування за відставку Дмитра Табачника показало, що фракції блоків НУ-НС і БЮТ не виконали настанови, яку їм дали виборці», - вважає лідер «Нашої України» Віктор Ющенко.
«Ще можна зрозуміти позицію Партії регіонів, комуністів чи Блоку Литвина. Вони мусили захищати представника своєї команди. Такій позиції і таким представникам неодмінно дасть оцінку вже український народ – на виборах. Однак важко зрозуміти позицію депутатів з фракцій НУ-НС і БЮТ, які разом мають 227 голосів – цілком достатньо для результативного голосування», - наголосив він.

Особливо прикро, на думку Ющенка, що у знаковому голосуванні не взяли участі депутати, які традиційно виступають з українських позицій і стверджують про свою готовність працювати на зміцнення суверенітету України та боронити його.

«Громадяни надали мандат довіри НУ-НС і БЮТ для того, щоби вони відстоювали національні інтереси і демократичні цінності нашої країни. Ми бачимо, що нині чимало представників цих блоків на таку позицію не здатні», – підкреслив Віктор Ющенко.

«Нинішній склад парламенту, не спроможний навіть на оцінку відвертому українофобу, має іти на перевибори. Якщо політики не можуть виконати свій обов’язок, – вони мають поступитися місцем більш відповідальним», - переконаний лідер «Нашої України».

Віктор Ющенко закликав громадськість – інтелігенцію, молодь, студентів – не припиняти тиску щодо звільнення Табачника: «Українські громадяни не раз демонстрували, що їм під силу примусити владу почути себе і виконати їх волю. Моя політична сила докладе всіх зусиль, щоби громадська акція, спрямована на усунення Табачника з посади, на яку він не заслуговує, мала успіх».

http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/2982




Теги:Ющенко, табачник, Блок Литвина, Верховна Рада, НУНС, розпуск ВР, БЮТ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar