реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ющенко: Тимошенко – це криза

Президент Віктор Ющенко заявляє, що прем’єр Юлія Тимошенко веде країну до катастрофи.Про це він сказав під час свого візиту до Чернігівської області, повідомляє виборчий сайт Ющенка.

"Кожен тиждень Тимошенко на посаді прем’єр-міністра веде країну до катастрофи, бо Тимошенко – це криза, криза у всьому", - сказав Ющенко.

"Я сьогодні бачив у Прилуках багато афіш – що "вона переможе". Вона не переможе. Бо якщо вона переможе – ви програєте. А я цього не хочу. Всім вже пора виходити з цього блуду", - додав він.

Говорячи про наступні президентські вибори Ющенко сказав: "У мене немає бажання апелювати до вас: голосуйте за Ющенка - він вам захистить демократію. Я кажу: голосуйте за кого бажаєте. Тільки розберіться у цінностях. Подумайте, чи хочете ви зберегти незалежну Україну – а це можна зробити тільки через демократію".

"Зможемо це побачити – виграємо, а не зможемо – програємо, як програли УНР, держава Скоропадського чи Карпатська Україна", - додав президент.

Українська правда




Теги:Прилуки, Ющенко, вибори, Тимошенко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
"Зможемо це побачити – виграємо, а не зможемо – програємо, як програли УНР, держава Скоропадського чи Карпатська Україна", - додав президент.
Ну що ще можна додати до цих ПЕСИМІСТИЧНИХ слів? І оце таке каже Президент? І оце "лідер нації"? Врятуйте Україну від таких президентів, який єдиного ворога бачить у людині, яка вивела його на дорогу президентства... Правду народ каже: щось у голові не те діється у нашого президента... Якби не так було, то не розгубив би по дорозі своїх соратників, та щось дієве робив би для України, а відтак і для людей. А то все пам`ятники та пам`ятники ... Хоче встигнути найбільше поставити? А чи не задумувався він, що після його президенства ці усі пам.брили можуть запліснявитися - він же не вічний президент? І що тоді? Та по великому рахунку Україна опустилася за ті останні роки (за президенства Ющ.) до межі, нижче якої вже опуститися не можна. То хай краще відповість перед народом: чому так сталося? Але ж... Ну, звісно - Юлька знову в усьому унього буде винною... Хто ж іще?
avatar
2
Скажімо, той факт, що у Блоці Ю.Тимошенко опинився вбивця кіровоградського селянина Лозинський – це не технологія, це просто обставина. І той факт, що депутат від БЮТ В.Уколов сьогодні втік з Києва у зв’язку зі звинуваченнями у скандалі навколо педофілії, – це також не «брудна» технологія, а жахлива реальність. До речі, Віктор Уколов, донедавна один з керівників рекламної кампанії Ю.Тимошенко, у БЮТ саме займався моделюванням "чорних" кампаній проти В.Ющенка.
Сайт Український погляд
avatar