реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ющенко + Костенко = ?

Правоцентристські партії мають намір об’єднатися для спільної участі у парламентських виборах.

Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив лідер Української народної партії, депутат-нашоукраїнець Юрій Костенко.

За словами Костенка, до широкого опозиційного об’єднання він ставиться критично, оскільки, як показав попередній досвід, без ідеологічної близькості такі союзи не дають позитивних наслідків.

"Українська народна партія не веде перемовин із лівоцентристською "Батьківщиною". Тому що це – не наша ідеологія, це – не наші політичні пріоритети. Ми ведемо перемовини напередодні виборів із близькими за ідеологією політичними партіями", – каже він.

За словами Костенка, зараз переговори ведуть УНП, "Наша Україна", Конгрес українських націоналістів, Українська платформа "Собор" та Республікансько-християнська партія



Теги:Ющенко, вибори - 2012, УНП, парвоцентристи, Юрій Костенко


Читайте також



Коментарі (9)
avatar
1
Дивно, побув Борис Домоцький на сайті і свою улюблену тему не прокоментував...
avatar
2
Думаю, що пан Домоцький вирішив утриматися від кріпких слів, котрі викликає ідеологічна цнотливість Костенка, що сприяє розколу опозиції і перемозі на виборах партії регіонів.
avatar
3
Для Костенка головне - за любу ціну зберегтися при партійному коритці. Народ не обманеш, пане словоблуде й пристосуванцю. Зрадники та лузери повинні об'єднатися, це вірно...
avatar
4
Знову розігрується краплена карта. Нема РУХУ. нема УНП таких, які були активними у девяностих. Нема потужніх партій !
Костенко і Ющенко сприяли приходу Януковича до влади. І хто за вас буде "галасувати" якщо на акції в обласному центрі приходять декілька десятків пенсіонерів - ЧИ НЕ ПРАВДА ?
avatar
6
За цією залізобетонною логікою пана Крайього найбільше сприяла приходу Януковича саме Юля і її "Батьківщина" на місцях.
avatar
5
А маленькому Україньцю не віриться в щирість п.Костенка, це черговий намір розколоть опозицію. Він перераховуе партії-карлики яких більшість виборців не знае. А якщо УНП правоцентриська, то чому б їм не обьеднатись з ВО Свобода, тільки я думаю свободівці не захочуть такого обьеднання. А ПР не мудруе про ідеологічну платформу, а обьеднуеться з комуністами і іншими парт. у іх ідеологія- перемога любой ценой

ЗИ. Щось я бачу тільки 2 комент, а написано4..
avatar
7
Спочатку розберіться з ким об"єднуватися з яким Олегом? Чи з якою "Свободою" Ляшка чи Тягнибока?
avatar
8
Тема дійсно, як наголошує пан Василь Чепурний, досить актуальна. Бо є болючою з точки зору оцінки єдності опозиції. На жаль знов проявляється нездатність все таки об'єднатися до "найущильнішого" варіанту. Адже випадає, за вини старих вождів, добрячий шмат з того ж таки національно-патріотичного сегменту. Щоб там не говорили, а нормально сформовані структури УНП вимушені будуть виконати останній раз роль відволікання певної кількості голосів електорату з національно-свідомою позицією. І це на користь тих, хто кілька днів тому тиснув кнопки проти української мови.
Важко судити наскільки і хто є більш чи менш"правим", як таж сама "Свобода" чи інші політсили, які волею давняшніх вождів так і не стали під одне велике знамено порятунку країни. Не у "єдиному кулаці". Тому, їхнє невміння і небажання зібратися до купи, створивши справжню потугу націонал-патріотичного(націоналістичного) забарвлення, зростає на підгрунті свідомої поведінки вже згаданих у правдивих коментарях осіб у гонитві за теплим містечком народного обранця.
avatar
9
Борисе, хиба в 2004-2005 і 2007 р. Юля і Ющенко не об"єднувалися?
Чи не на вимогу Юлі Ющенко у 2007 році примусив провести позачергові вибори щоб викинути з Ради зрадника О.Морозаі К?
І кого Юля і Луценко прили у парламент?
Купу ТУШОК на зразок Юрія Бута і Ігоря Рибакова?
Може не варто списувати в небуття гетьусіх старих націонал-демократів в надії тільки на дуже молодих, тобто неперевірених часом і обставинами людей?
До речі, О.Блохин зробив ставку в матчі зі шведами на "динамівців" і стару гвардію (Шевченка, Вороніна, Назаренка).
І вони Україну не підвели.
Де були футболісти хвалених олігархічних супер-клубів "Шахтаря" і "Металіста", які спожили мільярди, вкрадених олігархами народних грошей?
Може треба з О.Блохина і А.Шевченка взяти приклад і грати головою, а не емоціями!
avatar