реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Юра прощай! Юра гудбай!

28 січня Верховна Рада України звільнила з поста міністра внутрішніх справ одіозного та скандально відомого Ю.Луценка. Голосування в парламенті безумовно було хитрою інтригою різних політичних сил, проходило не зовсім чесно та прозоро, але в цілому відповідно до прийнятних в Україні політичних норм та принципів. Голосування за відставку Луценка стало водночас тим актом справедливості, які рідко відбуваються в нашій країні, але все таки – нарешті звільнено з посади людину, яка не мала ні морального, ні етичного, ні професійного права на ній перебувати.
«Відомство, покликане займатися правоохоронною діяльністю і перешкоджати порушенням закону, не має саме порушувати закони за дорученням свого керівника. І цей керівник має охороняти громадян і закон, а не бути правопорушником», - заявив Перший заступник Голови Верховної Ради О. Лавринович в ефірі 5-го каналу, коментуючи звільнення Ю.Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

Україна довго терпіла і сміялася, плакала і потішалася з недолугого, нерозумного, лукавого та забіякуватого Юри. А його п’яний дебош в німецькому аеропорту, де вони з сином намагалися побити німецьких поліцейських, але були затримані за п’яну бійку, став світовою сенсацією, національним соромом та ганьбою української держави. Пізніше Юра привселюдно доводив, що він не алкоголік, бився з мером Києва, одержав по пиці від Н.Шуфрича, обзивав політичних опонентів, зводив наклепи на Президента, хамив та зневажав оточуючих на офіційних засіданнях. Так його було виховано, так він вів себе з оточуючими, таким він і був міністром. Українцям він став відомий завдяки участі у мітингах та пікетах, в яких відрізнявся наглістю, хамством, задерикуватістю та горлопанством. В складний революційний час, коли маси помічають демагогів, він виступав на сцені Майдану, де запам’ятався нації своєю простотою, прямотою, безпардонністю. Вже будучи міністром, він не соромлячись називав Л.Кучму «рижим тараканом», що свідчило про рівень політичної культури міністра.
Президент довірив йому очолювати список блоку в 2007 році, зробив його міністром, влаштував політичну кар’єру. А сьогодні Юра закликає всі «демократичні» сили зрадити Президента та підтримати Тимошенко.

А ким був Луценко до Майдану? - Деструктивним хуліганом на мітингах, який періодично потрапляв під міліцейські кийки. Йому долею було написано відійти в політичне небуття разом з Соціалістичною партією, якби не вдала та вчасна зрада.

Юрій Луценко, маючи свого часу рейтинг біля 10%, міг стати впливовим політичним лідером, навіть з претензіями на президентство. Свого часу ЗМІ так розкрутили його персону, подаючи глядачам і читачам вигадані «факти» його благородної і чесної поведінки, поширювали міфи та легенди про його непідкупність, що багато українців бачили в ньому справжнього народного лідера. Проте його політтехнологам не вдалося зліпити з того матеріалу щось путнє, оскільки він сам дискредитував своє розпіарене, штучно створене «чесне» ім’я.

В міліції з часів Кучми нічого не змінилося, хабарництво, злочинність, хамство процвітає, а Юра поправився на 6 кілограмів (сам казав). Справжні результати діяльності Луценка - це нахабний та цинічний «безпрєдєл» перевертнів у погонах, зухвале нехтування ними законодавства України та прав людини, звірячі, нелюдські катування та тортури затриманих (навіть на смерть), фальсифікації та підробки матеріалів справ, хабарництво та корупція з самого низу до самого верху, систематичне розкрадання державних коштів у особливо великих розмірах.

Його циркові вистави в дуеті з мером Києва, безпардонні висловлювання на адресу політичних діячів, ізраїльський паспорт та джерело фінансування дали українцям чітко зрозуміти ціну цього ганебного політикана та його безперспективного проекту «Народна самооборона». А заяви його однопартійців, зокрема - Д.Жванії щодо отруєння Президента, взагалі шокували нахабністю весь цивілізований світ. Його питання ставилося на засіданні Ради Національної Безпеки і Оборони і є прямим свідченням того, що ця людина, яка має схильність до правопорушень, не достойна займати пост міністра України.
«Лігши під Тимошенко» (як полюбляють виражатися в його відомстві), він сьогодні робить абсолютно все для захоплення нею влади. Штурм його підлеглими поліграфкомбінату «Україна», щоб захопити підприємство, яке друкує бюлетені і виборчу документацію, стало вершиною хаосу, нечуваним нонсенсом в будь-якій державі.

Безумовно, Луценко залишиться ще кілька місяців на посту в.о чи заступника міністра внутрішніх справ, але той факт, що його звільнив парламент, свідчить про початок його політичної смерті. Тимошенко не вигідно буде в майбутньому «підтримувати штани» дискредитованому невдасі, якого вигнали народні депутати, засміяли закордонні партнери та зненавиділи власні громадяни.
Луценко мабуть гадає, що він буде потрібен Тимошенко, після зради Ющенка. Він не може зрозуміти, що зрадники не потрібні нікому.

Валерій МАЙДАНЮК

http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/2144




Теги:міністр -пяниця, Верховна Рада, Шуфрич, Юрій Луценко, відставка


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Югочка -- синочок другого секретаря ЦК комуністов, соратник соціаліста Сан Санича Мороза, палкий прихильник московської церкви. І чого той Ющенко здуру на нього надіявся! Яблучко од яблуні далеко не ляпне...
avatar
2
Та там половина таких...
avatar
3
Колись Сіверщина правильно назвала його -- шоу-мент.
avatar
4
Юра постой, языком не флуди
И мужика ты во мне не буди,
Юра, боец из тебя никакой
Стань ка в защиту и ротик закрой!
Юра, уйди, и не лезь на рожон-
Будешь как падла мною сражен.
Я ведь боксую еще и теперь,
Спесь ты свою хоть на месяц умерь-.
Был ты наемный мудилой всегда,
Нету идеи - одна лишь вода,
Виктору Ющенко стриг на груди-
Завтра у Янека член пробуди.
Юра с ментами себя не равняй -
Ты по сравнению с ними слюнтяй.
Нет ведь ни знаний про кодекс УКа
Нету и кодекса чести пока.
Путаешь ты агентуру порой –
Те, кто сосут – они масти иной,
Юра , не Шуфричу снова простил-
Ставши побитым - стране угодил
И всех ментов ты опять рассмеши!!!.
Юра, уйди не позорь ты ментов -
Ты ведь давно в эмигранты готов!
avatar
5
Я не знаю какой из Януковича зэк, но юля,юря, турчик-вот это и есть цвет криминала. Боже, спаси Украину!!!!!!!!!!!!!
avatar
6
95-й квартал когда-то спел на мотив "Вагончик тронется": "Луценка выгонят, Луценка выгонят, Луценка выгонят, а он останется"
avatar