реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Юля, де шкільні автобуси?

Володимир СТУПАК, голова обласної організації УНП, цікавиться в уряду, де поділися державні гроші на програму «Шкільний автобус».

«Уряд має негайно прозвітувати про хід виконання держпрограми «Шкільний автобус», – заявив голова Чернігівської обласної організації Української народної партії, член правління УНП Володимир Ступак. За його словами, в той час як уряд Тимошенко виконує програму лише на словах, тисячі сільських дітей щодня долають десятки кілометрів до школи. Так політик прокоментував заяву Юлії Тимошенко щодо виконання урядом на 90% програми «Шкільний автобус».

Володимир Ступак закликав уряд «не годувати» суспільство обіцянками, а продемонструвати, куди пішли кошти з бюджету та Стабілізаційного фонду. За його словами, «області, де виконання програми «Шкільний автобус» хоча б наближається до 50%, можна порахувати по пальцях», причому у більшості автобуси закуповуються за рахунок місцевих бюджетів та спонсорських надходжень. «Реального прогресу з виконання програми не відбувається, хоча 2009 року на її фінансування передбачено 150 млн грн з держбюджету», — констатував голова обласної організації УНП Володимир Ступак.

Ігор ЛЕВЕНОК




Теги:УНП, шкільні автобуси, Ступак, Уряд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar