реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Юлі - волю! Україні - долю, європейську...

Переконаний, що в Європі добре розуміють, що сьогодні ніхто в Україні, крім Юлії Тимошенко, не зможе реально і ефективно очолювати як спротив середнього і малого бізнесу рекету збоку сім"ї Януковича, так і згуртувати тих хто щиро прагне примусити Януковича і комуно-регіоналів виконувати угоди з ЄС про асоціацію і вільну торгівлю (вразі їх можливого підписання).
Це стосується в першу чергу припинення фальсифікації виборів на всіх рівнях, дотримання прав людини, ліквідації вибіркового правосуддя, реформування прокуратури, судів та силових структур.


Звісно, що робити це Юля буде лише з метою особистого реванша над Януковичем.

Безсумніву, усвідомлює це не тільки Янукович, але і його молода донецько-луганська команда, які ніколи добровільно не будуть виконувати домовленостей з європейцями.
Іх може примусити робити це тільки потужна, згуртована проєвропейська опозиція як парламентських, так і позапарламентських сил з одним харизматичним лідером, що реально загрожує Януковичу. Це - чи не єдиний гарант виконання домовленостей Януковича з Об'єднаною Європою.

В Європі це розуміють усі.

На жаль, багато хто з українців, навіть тих хто бажає бачити Україну в Об'єднаній Європі, цього не усвідомлює і активно не підтримують вимоги Об'єднаної Європи щодо негайного звільнення Юлії Тимошенко.

Це- чи не єдиний реальний шлях, що може привести Україну до Об'єднаної Європи.

Юлі - волю! Україні - долю!

Європейську долю!

Сергій Соломаха





Коментарі (9)
avatar
1
Де ж вона візьметься потужна, згуртована, проєвропейська опозиція. 
Хто ж звільнить Ю.Тимошенко, проти котрої Р. Кузьмін "накопав" 22 кримінальні справи, 5 з котрих, в т.ч. про вбивство депутата Щербаня і про крадіжку сотень млн. доларів, розслідуються?
avatar
2
Опозиція поспіхом, похапцем пише законопроекти про лікування чи звільнення лише засуджених, а про підозрюваних в організації вбивства та в крупних крадіжках, що знаходяться під слідством, забула. А О.Бондаренко, В. Олійник та А. Портнов про цю промашку опозиції  завбачливо, до пори до часу, мовчать.
avatar
3
Пане, Сергію, по-перше, чому українські закони повинні переписуватись під одну людину, тим паче, що умови в яких вони відбуває термін, кращі ніж у багатьох українців удома. Та й користуємось ми усі нашою, вітчизняною медициною, так що милості просимо до районної лікарні. Тому правильно червоні казали, що не будуть підтримувати жоден із законопроектів. А, по-друге, прочитайте про європейське життя Угорщини у ЄС http://hvylya.org/analyti....ya.html, можливо Ваша віра у манну небесну дещо похитнеться
avatar
4
Гарантувати виконання законів владою може тільки наявність сильної опозиція, яка реально може замінити діючу владу.
Абсолютна влада - розбещує.
Тому Європа може сподіватися на виконання домовленостей, які в т.ч. реалізуються через закони, від влади пацанов "по-понятіям" тільки при наявності реальної опозиції. На жаль, сьогодні без Юлії Тимошенко це не можливо, достанньо тільки подивитись на вік і досвід головних парламентських опозиціонерів.
avatar
6
А хіба у нас є сильна опозиція? Вони ж від діючої влади недалеко пішли, так само існують за кошти спонсорів-олігархів, та лобіюють їх інтереси, достатньо на Фірташа подивитись, то 2 млрд. долл. "відсудив" у держави, то газову монополію створити йому дозволили, так що хіба колір прапорів у них різний. Та й уся їх "демократія" удавана, починається й закінчується на звільненні Тимонешко, бо порушення конституційних прав людей вони не бачать, більш того допомогли владі заборонити референдум.
avatar
5
Пане Анатолію, а може причина в самих угорцях? А нам треба врахувати їх помилки. Бо є й позитивний досвід, тієї ж Польщі чи Словаччини, теж наших сусідів,
avatar
7
Пане, Миколо, ну тоді й причина в самих греках, болгарцях, румунах... http://www.segodnya.ua/politic....mi.htmlhttp://www.regnum.ru/news/polit/1620447.html. Бо у них позитивного в економічному розвитку дуже мало. Крім того, зазначу, що вони вступили в ЄС, а нам пропонують тільки створити ЗВТ з Європою, що передбачає в першу чергу використання нашого внутрішнього ринку, а не навпаки.
avatar
8
Наш внутрішній ринок для іноземних товарів уже поблажливий, а от для своїх ми самі нагородили бар'єрів на шляху у світи. Проблемою може стати сертифікація якості. Приклад тому - ситуація з Росспоживнаглядом навколо деяких продуктів. Отже, від нас залежить пристосування до євростандартів.
Щодо повного членства, то питання не ставиться жодною зі сторін. А от ЗВТ і безвізовий режим нам на руку, якщо цим скористатися. У цьому сенсі нас треба б порівнювати з Туреччиною, яка давно має угоду про асоціацію з Євросоюзом.
avatar
9
Пане, Миколо, до речі про Туречиину, хіба Ви не чули, що вони уже відмовились від ідеї вступу до ЄС й хочуть розірвати асоціацію? А нашій промисловості для переходу на євростандарти потрібно 165 млрд. долл., яких у уряду просто немає, про що уже й Азаров сказав, тому обернеться для нас асоціація крахом вітчизняної промисловості
avatar